Volkstuinen in Bredene en Oostende

info@tuinhier-akkerwinde.be
0486 72 58 21

Nieuwe Voorzitter

Tuinhier Akkerwinde heeft een nieuwe voorzitter. Michael Baeyens geeft de fakkel door aan Fabienne Defever.

Michael schreef onderstaande tekst aan alle leden:

In 2015 zocht de vereniging een nieuwe voorzitter en secretaris. In deze periode hebben Peter en ik ons geëngageerd om onze schouders onder de vereniging te zetten. Na onze aanstelling hebben we getracht een nieuwe wind te laten waaien. Volgens mijn bescheiden mening zijn we daarin aardig geslaagd. Er zullen altijd zaken zijn die niet gerealiseerd zijn door verschillende omstandigheden.

Ik onthoud vooral:
– De groepsaankopen van witloof en prei
– De gezellige drink@ om het seizoen af te sluiten
– De uitgebreide nieuwjaarsreceptie op de kinderboerderij
– De opstart van een nieuw volkstuinpark in Bredene
– Eind deze maand de opstart van “de 3 platanen” in Oostende

Natuurlijk zijn er ook mindere momenten geweest zoals het verlies van een bestuurslid. Willy Willaert heeft ons jammer genoeg te vroeg verlaten in 2016.
Met spijt moet ik echter vaststellen dat ik onvoldoende tijd kan vrijmaken om als voorzitter verder te doen. Een nieuwe professionele uitdaging heeft me dan ook doen beslissen om ontslag te nemen als voorzitter van Tuinhier Akkerwinde. We zijn intern beginnen zoeken naar een waardige opvolg(st)er. Iemand die ook de nieuwe manier, de nieuw ingeslagen weg, verder zal uitwerken. Iemand die uit het goede hout gesneden is.

Ik kan dan ook met enige trots melden dat de nieuwe voorzitter unaniem verkozen werd in het bestuur en op de algemene vergadering. De nieuwe voorzitter is Fabienne Defever. Fabienne was samen met Andy al volkstuinverantwoordelijke in Bredene. In één van de volgende nieuwsbrieven zal Fabienne zich kunnen voorstellen.

Ik dank iedereen uit de grond van mijn hart voor de leuke gesprekken tijdens de verschillende drink@, de recepties of onze groepsaankopen. Uiteraard blijf ik verder gebruiker van mijn tuintje zodat we elkaar ook in de toekomst kunnen blijven ontmoeten.

Bedankt aan iedereen, veel succes aan Fabienne en tot ziens

Tot binnenkort,
Baeyens Michael