Volkstuinen in Bredene en Oostende

info@tuinhier-akkerwinde.be
0486 72 58 21

Wachtlijst

Indien u interesse heeft, dan kan u zich registreren op onze wachtlijst*. Wij willen u wel informeren dat het verloop van gebruikers zeer klein is, dus u zal geduld moeten uitoefenen, tot meerdere jaren, voor het bekomen van een volkstuinperceel.

Let op! Tuinhier Akkerwinde is enkel verantwoordelijk voor de volkstuinparken Drie Platanen (Mariakerke) en Den Hof in Bredene. Wens je info over de andere volkstuinen in Oostende, dan kan je terecht bij de dienst Openbaar Domein tijdens de kantooruren op 059/80 55 00 .

Er komen slechts enkele tuintjes vrij per jaar en momenteel hebben we meer dan 100 mensen op de wachtlijst. 

Let wel. Een volkstuin heeft de nodige aandacht nodig, zowel in de zomer als in de winter. Bezin en informeer je goed over tuinieren vooraleer je je op onze wachtlijst zet. De volkstuinen worden momenteel voorbehouden voor inwoners van Oostende en Bredene. Slechts 1 persoon per adres wordt opgenomen op de wachtlijst.

Je kan je dus enkel opgeven voor ons park Drie Platanen of ons park Den Hof.

Indien er een perceel vrijkom, contacteren we de eerstvolgende op de wachtlijst via mail en/of brief. Indien er na een week geen reactie komt, contacteren we de volgende op de lijst en vervalt de plaats. Zorg steeds dat je contactgegevens up-to-date zijn, ben je onlangs verhuist of heb je een nieuw mailadres, laat het ons dan zeker weten.

Wil je weten op welke plaats je staat dan kan je hier de wachtlijst 2021 vinden: Wachtlijst_Tuinhier_Akkerwinde_2021, met alle personen opgenomen die zich voor 30 maart 2021 ingeschreven hebben op de wachtlijst via de website. (Kan je jezelf niet terugvinden? Neem dan zeker contact met het secretariaat, een foutje is snel gebeurd.)

Oudere wachtlijsten Wachtlijst_Tuinhier_Akkerwinde_2020  Wachtlijst_sept_19, wachtlijst feb 2019 /  wachtlijst_april_2018 / Wachtlijst_Akkerwinde_2017/ Wachtlijst_1_sept_2016

Tevens willen wij wel kwijt, dat wachtlijsten enorm belangrijk zijn. Zo kunnen wij aantonen dat er nood is aan volkstuinen, en kunnen wij uitbreidingen aanvragen.

*Wij houden je gegevens bij in een bestand en nemen je op in een mailingslijst om je op de hoogte te houden van de vorderingen. Je kan deze gegevens ten alle tijden laten aanpassen door te mailen naar het secretariaat.