Volkstuinen in Bredene en Oostende

info@tuinhier-akkerwinde.be
0486 72 58 21

Wachtlijst

Momenteel is onze wachtlijst voor een volkstuin in Oostende afgesloten. We beraden ons over een nieuw systeem.

Er komen slechts enkele tuintjes vrij per jaar en momenteel hebben we meer dan 180 mensen op de wachtlijst. 

Let wel. Een volkstuin heeft de nodige aandacht nodig, zowel in de zomer als in de winter. Bezin en informeer je goed over tuinieren vooraleer je je op onze wachtlijst zet. De volkstuinen worden momenteel voorbehouden voor inwoners van Oostende en Bredene. Slechts 1 persoon per adres wordt opgenomen op de wachtlijst.

Je kan je dus enkel opgeven voor ons park Den Hof in Bredene (enkel voor inwoners uit Bredene).

Indien er een perceel vrijkom, contacteren we de eerstvolgende op de wachtlijst via mail en/of brief. Indien er na een week geen reactie komt, contacteren we de volgende op de lijst en vervalt de plaats. Zorg steeds dat je contactgegevens up-to-date zijn, ben je onlangs verhuist of heb je een nieuw mailadres, laat het ons dan zeker weten.

Wil je weten op welke plaats je staat dan kan je hier de wachtlijst 2021 vinden: Wachtlijst_Tuinhier_Akkerwinde_2021, met alle personen opgenomen die zich voor 30 maart 2021 ingeschreven hebben op de wachtlijst via de website. (Kan je jezelf niet terugvinden? Neem dan zeker contact met het secretariaat, een foutje is snel gebeurd.)

Oudere wachtlijsten Wachtlijst_Tuinhier_Akkerwinde_2020  Wachtlijst_sept_19, wachtlijst feb 2019 /  wachtlijst_april_2018 / Wachtlijst_Akkerwinde_2017/ Wachtlijst_1_sept_2016

*Wij houden je gegevens bij in een bestand en nemen je op in een mailingslijst om je op de hoogte te houden van de vorderingen. Je kan deze gegevens ten alle tijden laten aanpassen door te mailen naar het secretariaat.