Volkstuinen in Bredene en Oostende

info@tuinhier-akkerwinde.be
0486 72 58 21

Volkstuinpark 3 platanen

Afgelopen zaterdag is er de voorstelling van het nieuwe volkstuinpark geweest.

We hebben een concrete datum gekregen voor opening van het park, zaterdag 22 juni.

Komende weken gaan we, Tuinhier Akkerwinde, aan de slag om zicht te hebben op het aantal kandidaten, we onderhandelen met het stadsbestuur over de indeling van de percelen, oplossing voor groenafval, berging van materiaal, prijs, … en bekijken of het voor ons mogelijk is om dit te beheren.

Stap 1: alle personen op de wachtlijst die niet gereageerd hebben op de uitnodiging voor het infomoment contacteren we met de vraag of er nog interesse is. (Wie zich voor 2018 ingeschreven heeft, heeft sowieso een plaats – indien er nog interesse is)

einde stap 1 – 30 mei

verdere stappen en info vullen we regelmatig hier aan.

Heb je intussen vragen dan kan je ons contacteren via onze contactpagina http://www.tuinhier-akkerwinde.be/?page_id=18