Volkstuinen in Bredene en Oostende

info@tuinhier-akkerwinde.be
0486 72 58 21

Wachtlijst

Indien u interesse heeft, dan kan u zich registreren op onze wachtlijst*. Wij willen u wel informeren dat het verloop van gebruikers zeer klein is, dus u zal geduld moeten uitoefenen voor het bekomen van een volkstuinperceel.

 

Er komen slechts enkele tuintjes vrij per jaar en momenteel hebben we meer dan 100 mensen op de wachtlijst. 

Indien er een perceel vrijkom, contacteren we de eerstvolgende op de wachtlijst via mail en brief. Indien er na een week geen reactie komt, contacteren we de volgende op de lijst. Zorg steeds dat je contactgegevens up-to-date zijn, ben je onlangs verhuist of heb je een nieuw mailadres, laat het ons dan zeker weten.

 

Wil je weten op welke plaats je staat dan kan je hier de wachtlijst 2019 vinden: wachtlijst_feb19 (Kan je jezelf niet terugvinden? Neem dan zeker contact met het secretariaat, Wachtlijst Bredene volgt binnenkort)

Oudere wachtlijsten wachtlijst_april_2018  Wachtlijst_1_sept_2016 /   Wachtlijst_Akkerwinde_2017

 

Tevens willen wij wel kwijt, dat wachtlijsten enorm belangrijk zijn. Zo kunnen wij aantonen dat er nood is aan volkstuinen, en kunnen wij uitbreidingen aanvragen.

*Wij houden je gegevens bij in een bestand en nemen je op in een mailingslijst om je op de hoogte te houden van de vorderingen. Je kan deze gegevens ten alle tijden laten aanpassen door te mailen naar het secretariaat.