Volkstuinen in Bredene en Oostende

info@tuinhier-akkerwinde.be
0486 72 58 21

Aanbieding

Tuinhier Akkerwinde heeft enkele biologische producten geselecteerd die je van dienst kunnen zijn in de moestuin.

Aaltjes tegen slakken – Slakken maar vooral naaktslakken brengen veel schade aan in de (moes)tuin. Ze kunnen net ontluikende planten in enkele uren verorberen. Vooral na een zachte winter en in een vochtig voorjaar vermenigvuldigen slakken zich explosief in je tuin. Hierdoor is bestrijden meestal de enige oplossing.

Larven tegen bladluis – Lieveheersbeestjeslarven eten veel bladluizen per dag. Hierdoor zijn ze de ideale bestrijder van bladluis. De gekochte larven worden zeer klein geleverd en blijven daardoor ongeveer twee à drie weken in het larvestadium vooraleer ze verpoppen. Al die tijd kunnen ze bladluizen bestrijden

Klimaatdoek – Een klimaatdoek is een must-have in elke moestuin. Ook in de Biogroei tuin wordt deze veelvuldig gebruikt.

Lavameel – Vervang uw jaarlijkse kalkgift door regelmatige lavagiften tijdens het groeiseizoen: uw verhoogt daarmee de zuurtegraad van de grond en voegt tegelijk mineralen en vitaminen aan de planten en bodem toe! Twee vliegen in één klap!

Wormenmest – De conditie van de bodem is belangrijker dan het geven van meststoffen voor een gezonde en sterke plantengroei. We moeten de bodem voeden in plaats van de planten. Dit doen we door een levende, actieve bodem te creëren vol goede bacteriën, schimmels, mineralen en sporenelementen. Deze elementen zijn aanwezig in wormenmest. Hoe meer bodemleven ontstaat rond de wortels van planten, hoe meer voedingsstoffen ter beschikking komen van de planten.

Door in groep aan te kopen kunnen we een korting krijgen tot wel 15%.

Bestellen doe je via deze link: www.tuinhier-akkerwinde.be/forms/slug/index.php