Volkstuinen in Bredene en Oostende

info@tuinhier-akkerwinde.be
0486 72 58 21

Infoavond Bokashi

Bokashi is een methode om organisch restmateriaal terug te geven aan de bodem. In het Japans betekent het “goed gefermenteerd organisch materiaal.” Het wordt er traditioneel gebruikt om de microbiële diversiteit in de bodem te verhogen en planten te voorzien van bio-actieve voedingsstoffen, zoals natuurlijke antibiotica en groeihormonen, vitamines en aminozuren.

Op woensdag 5 december organiseert Tuinhier Akkerwinde een info-avond over deze vorm van composteren.

De voordracht gaat door op de kinderboerderij Oostende, Stuiverstraat 599 en start om 19u.

Leden van Tuinhier Oostende maken kans op een Bokashi pakket.

 

 

 

Wij houden je gegevens bij tot 31/12/2019 om je te informeren omtrent onze eventuele volgende info-avonden. Daarna verwijderen we je gegevens. Wens je je gegevens in tussentijd aan te passen, dan kan je mailen naar info@tuinhier-akkerwinde.be